Huren in Den Haag

Ben jij op zoek naar een huurwoning in Den Haag, of Scheveningen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De huizen die wij verhuren vind je eenvoudig bij ons op de website. Wij helpen jou graag met de zoektocht. Met een bezichtiging, aanvullende informatie of het actief zoeken naar huurwoningen in Den Haag dan zijn wij, BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars jouw ideale partner. Bel ons vandaag nog voor een afspraak.

 

Op zoek naar de ideale huurwoning in Den Haag

Een huurwoning kan om verschillende redenen interessant zijn. U zoekt een tijdelijk verblijf in Den Haag. Misschien heeft u op dit moment niet de middelen om een huis te kopen. Ongeacht de reden helpt BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars u graag. Huren kent namelijk verschillende voordelen. U heeft namelijk geen extra kosten voor onderhoud, een up-to-date huis en zekerheid.

Daarnaast hebben wij een interessante portefeuille voor de expat markt. Onze huurwoningen worden Engelstalig en professioneel aangemeld om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken en hierdoor zijn wij actief voor verschillende internationale organisaties, waaronder de International Criminal Court, Shell, Europol en in de buurt gelegen ambassades.

Een garantiemakelaar voor je huurwoning in Den Haag

Waar begint de zoektocht naar een huurwoning in Den Haag. Mogelijk heb je al een interessante woning op het oog. Het is dan een goed idee om een garantiemakelaar in de hand te nemen. BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars durft garanties te geven en mag zich daarom garantiemakelaar noemen. Hiermee heb je veel meer zekerheid. Zo zijn wij 24/7 bereikbaar wanneer je een vraag hebt. Regelen wij voor jou een bezichtiging op zaterdag of in de avonduren. En zijn wij er ook voor je nadat je het huurcontract hebt getekend. Geen verassingen achteraf dus. Kies voor zekerheid en ga voor BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars.

Woning huren voor minimaal een jaar

Een huurwoning betrek je meestal voor minimaal 1 jaar. Hier kunnen uitzonderingen op gemaakt worden. Maar 1 jaar is eerder regel dan uitzondering. Hoewel veel mensen denken dat de huurprijs ieder jaar stijgt, hoeft dit niet zo te zijn. Onder druk van de koopwoningen zijn huurprijs aanpassingen de afgelopen jaren uiterst beperkt gebleven. Dit heeft vooral betrekking op de beleggerswoningen. Veelal gaat het daarbij om een aanpassing die beperkt blijft tot het inflatiecijfer. Meer vragen over huren vind je op onze pagina met veel gestelde vragen

Huurwoning in Den Haag aanbieden

Ook wanneer je een huurwoning in Den Haag wil aanbieden kunnen wij je helpen. BurgerVanLeeuwen Garantiemakelaars is al jaren een begrip in Den Haag. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor makelaars, de NVM. Met een team van ervaren professionals staan onze medewerkers altijd voor jou klaar. Wij geloven in heldere en duidelijke afspraken. Samen kiezen we een strategie en maken we afspraken over de werkwijze en de kosten. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Daarnaast durft een garantiemakelaar garanties te geven. Hierdoor krijg je de zekerheid die je verdient bij het huren of verhuren in Den Haag.