Huis kopen in Den Haag

Je wil een huis kopen in Den Haag? Dan ben je bij Burger Van Leeuwen garantiemakelaars aan het juiste adres! Bij ons kun je terecht voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Onze makelaars helpen je graag bij het kiezen van de juiste woning en zorgen voor een goede afhandeling.

  • Jarenlange ervaring met de woningmarkt in Den Haag
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7!
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen op de woningmarkt in Den Haag

Direct contact opnemen met een van onze makelaars? Wij zijn te bereiken via 070-3502304 of vul ons contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met jou. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor voor een kop koffie. Je vindt ons kantoor aan de Stevinstraat 157, in Den Haag.

 

Huis kopen in Den Haag met Burger Van Leeuwen

Ons woningaanbod in Den Haag

Zoek direct tussen de verschillende koophuizen, appartement of nieuwprojecten in de stad of aan de stadsrand in ons aanbod van woningen. Ook kan je een zoekprofiel aanmaken waarbij je al jouw voorkeuren kan aangeven en zo geselecteerde woningen aan de hand van jouw wensen toegestuurd krijgt.

Het team van Burger Van Leeuwen

Het team van Burger Van Leeuwen kent de Haagse woningmarkt als geen ander. Onze jarenlange ervaring in combinatie met een proactieve houding zorgt ervoor dat wij perfect in staat zijn om jou te helpen bij het vinden van een passende woning. Graag maken we vrijblijvend kennis om te kijken hoe wij kunnen helpen om jouw droomhuis te vinden.

Ted Luijk

NVM Register Makelaar & Taxateur

Peter Burger

NVM Register Makelaar & Taxateur

Melissa van Weers

Medewerker verhuur & beheer

Nathalie van der Hoorn-de Vos

Assistent Makelaar (ARMT)

Een huis kopen met de aankoopgaranties van een Garantiemakelaar

Burger Van Leeuwen is een Garantiemakelaars. Dit betekent dat wij ons onderscheiden van andere makelaars door enkele aankoopgaranties.

Contactgarantie

Niets is zo vervelend als ‘s avonds met een dringende vraag zitten en jouw makelaar niet meer kunnen bereiken. Door onze contactgarantie staan wij als Garantiemakelaar 24/7 klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Mocht je een korte vraag hebben, dan kun je altijd online via de live chat je vraag stellen. Wij helpen je graag verder.

Zekerheidsgarantie

We blijven altijd scherp en halen eventuele gebreken boven water: onze zekerheidsgarantie. We zorgen ervoor dat je zonder onverwachte problemen je droomhuis kunt kopen in Den Haag.

Bezichtigingsgarantie

Wij snappen dat je doordeweeks genoeg dingen te doen hebt en niet altijd tijd kan vrijmaken voor de bezichtiging van huizen. Geen probleem! Wij bieden ook de mogelijkheid om ‘s avonds of in het weekend een woning te bezichtigen.

Annuleringsgarantie

We streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Mocht je er toch geen goed gevoel bij hebben, dan is er de annuleringsgarantie en kun je de samenwerking probleemloos beëindigen.

Een huis kopen in vier stappen

Bij het vinden van jouw droomhuis, doorlopen wij samen vier fases. Tijdens elke fase helpen we je en maken we het je zo makkelijk mogelijk om jouw ideale huis te vinden.

Fase 1: Voorbereiding

We beginnen met de voorbereidingsfase. In deze fase staan wij uitgebreid stil bij het huidige woningaanbod. Vervolgens verwerken wij jouw wensen en behoeften in een woonprofiel, zodat we je in de rest van het traject precies die huizen tonen die voor jou interessant zijn.

Fase 2: Bezichtigingen

In de volgende fase regelen we bezichtigingen en vergelijken we samen met jou de verschillende mogelijkheden. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, kunnen we bezichtigingen plannen wanneer dat voor jou uitkomt. Dus ook ’s avonds of in het weekend.

Fase 3: Onderzoek en afspraken

Als je een huis in Den Haag hebt gevonden dat aan jouw wensen voldoet, begint de onderzoeks- en onderhandelfase. We vergelijken de woning met vergelijkbare recent verkochte woningen. Daarnaast doen we gegrond onderzoek naar de onderhoudsstaat van de woning. Ook doen wij, indien nodig, een kadastraal- of bodemonderzoek, of laten wij de woning keuren. Deze informatie zorgt ervoor dat we goed voor je kunnen onderhandelen en de beste prijs kunnen bedingen.

Fase 4: Afronding

In de afrondingsfase hebben wij samen een huis gevonden in Den Haag dat jij graag wil kopen. Wij zorgen voor een goed koopcontract, en houden in de gaten dat alles juridisch goed wordt afgehandeld.

Wil je meer informatie over de fases in het aankoopproces van een huis? Bekijk dan het onderstaande filmpje of bekijk onze aankoopmakelaar pagina:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaring van: Janny Mos-Spaans

De professionele maar ook persoonlijke aanpak/ contact spreekt ons erg aan.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9