Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Burger van Leeuwen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

Het contact verliep prettig. Op vragen werd snel en adequaat geantwoord. De woning is redelijk snel verkocht voor een acceptabele prijs en alles is afgehandeld binnen de gestelde termijn van de aankoper en verkoper.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Hele fijne en deskundige begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Hypotheek verlening ging met vertraging door het feit dat koper in het buitenland woonachtig is. Met het nodige geduld (ook van de makelaar) is de overdracht keurig afgehandeld.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Contact verliep soepel en de makelaar reageerde snel op vragen. De makelaar was deskundig en hielp goed bij de koop en verkoop van ons huis.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8.8

Alles vlot en soepel verlopen Prettig contact komen de afspraken keurig na. Secretariaat ook zeer correct en vlot . Beveel dit kantoor zeker aan

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

in 2019 mijn prachtige schippershuis gekocht via BvL en onverwacht dit jaar alweer moeten verkopen. Geen moment getwijfeld een wederom BvL ingeschakeld. De persoonlijke benadering van deze makelaar en ruime kennis van de markt hebben mij enorm geholpen. Het advies en de onderhandelingen werden door hen uitgevoerd en ik werd continu op de hoogte gesteld van de status van de verkoop. Nu heb ik met grote tevredenheid mijn huis weer kunnen verkopen. Vervolgens ben ik toen weer op zoek gegaan naar een nieuwe woning. Ik wilde natuurlijk het liefst in deze omgeving blijven. Tot mijn verrassing zag ik een fijn appartement nog geen vijf minuten lopen hier vandaan. En wat blijkt: het werd aangeboden via BvL. Wat een toeval!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burger van Leeuwen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Burger van Leeuwen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?