Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Burger van Leeuwen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9.5

Zowel Peter Burger, Ted Luijk als Mark Jonkman hebben mijn vriendin en mij kundig begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning en de verkoop van ons bestaande appartement. Dit ging snel, duidelijke communicatie en professioneel. Dank voor jullie hulp en ik raad u de dienstverlening van Burger en Van Leeuwen van harte aan.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Ik ben erg tevreden over de service van Burger Van Leeuwen Garantiemakelaars en met name Mark Jonkman. Hij heeft onze belangen uitstekend behartigd. Wij bevelen deze makelaar dan ook van harte aan.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Makelaar met veel vertrouwen. Heeft heel veel inzicht in de verkoop van woningen op het moment. Veel persoonlijk contact en goed bereikbaar! Erg blij mee! Hoop dat nog veel mensen de weg naar deze makelaar zullen vinden. Mocht ik nog eens een makelaar nodig hebben dan zal deze makelaar mijn eerste keus zijn.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Goede communicatie, duidelijke afspraken en prettige persoonlijkheid.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Really happy with the services provided by BurgerVanLeeuwen. Mark was knowledgeable about the neighbourhood, friendly and really helpful - provided guidance each step of the way. The agency was also competitively priced, and delivered great results. Would definitely recommend!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Gedurende het hele verkoop traject een uitstekend contact gehad met Mark Jonkman , van Burger van Leeuwen team. Hij was efficient, zaken kundig, empathisch en klantgericht. Hield mij voortdurend op de hoogte over het verloop van bezichtigingen en verkoop. Ik beveel Burger van Leeuwen van harte aan en probeer dan Mark als je contact te krijgen!

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burger van Leeuwen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Burger van Leeuwen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?