Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Burger van Leeuwen Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

We zijn heel goed geholpen, goede en duidelijke communicatie en adviezen, ondanks dat we er zelf een hard hoofd in hadden soms hebben ze toch snel en goed een mooie opbrengst gerealiseerd met prettige afspraken met de nieuwe eigenaren. Deze makelaar kunnen wij zeer aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8.5

Net als bij aankoop van vorige huizen erg blij met de diensten van BurgervanLeeuwen, makkelijk in contact goed bereikbaar en altijd eerlijk!

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

9.3

Vond het een heel prettig verloop. Aardige makelaar, goede idee├źn Deskundig , ge├»nteresseerd in wat wij wilden, meedenkend met bepaalde zaken, kortom het is ons goed bevallen. Makelaar om aan te raden.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

8

Het contact verliep prettig. Op vragen werd snel en adequaat geantwoord. De woning is redelijk snel verkocht voor een acceptabele prijs en alles is afgehandeld binnen de gestelde termijn van de aankoper en verkoper.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Hele fijne en deskundige begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9

Hypotheek verlening ging met vertraging door het feit dat koper in het buitenland woonachtig is. Met het nodige geduld (ook van de makelaar) is de overdracht keurig afgehandeld.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Burger van Leeuwen Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Burger van Leeuwen Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?